Pure Steam

Log post 1 of Elador Erandur del 1/2
12 Juni 102 a.c.

Jeg er nu rejst hjemmefra og draget imod Summit City. På vejen dertil har jeg taget ophold i Grassy Spur for at tjene nogle $Credits og eventuelt finde en chance for at træne mine færdigheder med sværdet.

Efter jeg steg ud af toget mødte jeg en gruppe eventyrlystene som også var taget til Grassy Spur. Vi fik en snak udenforan den lokale kro og har derefter hjulet hinanden med at tjene nogle dusørpenge i byen. Disse rejesende består af 3 mennesker og en gnom. Det er Leon Lamot som tilsyneladende er en berømthed. Han lader til at være en fornuftig herre som nemt kan begå sig med fremmede. Han har i sinde at finde inspiration til en et nyt kvæd/sang. Vi har også Hank som er en noget besynderlig mand. Han har masser af mærkelige dimser og mekaniske opfindelser som han går rundt med. Han virker til at være skrap og ikke en man skal lægge sig ud med…
Så har vi Rex som så er gnomen. Han klæder sig i en stor frakke og har vist sig at være en fremragende skytte (Han skød en kat som gemte sig bag en ko). Til sidst har vi også Dr. Zed som har fulgt efter os i håb om at vi kommer til skade så han kan lappe os sammen. Jeg ved ikke helt hvad jeg syntes om ham…

Jeg har også fået muligheden for at mødes med en del af de vigtige beboer i byen. Jeg har snakket med bormester Wyatt Hamilton som har sat mig og resten af gruppen på en mission. Vi skal finde nogle nihilister der vil prøve at skade byen ved at fjerne deres mulighed for at transportere varer imellem dem og Summit City. Jeg har også snakket med Seddyn Rackett som er en besynderlig skikkelse. Det virker til at han har en finger med i alt hvad der foregår i denne by. Det har lykkedes os at komme ind på hans gode side efter vi nakkede en kat for ham.


/Elador Erandur

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.