Home Page

Pure Steam
Verden som vi kendte den gik under for 100 år siden da de dødelige racer samlede sig imod guderne i en krig der raserede både himlen og jorden. Drager kæmpede side om side med mennesker og elvere, Griffene slog sig sammen med Gnomerne, og Troldmændede første krigene direkte imod Guderne selv. Denne krig tog 20 år, og utallige mistede livet som følge af dette. En ting ingen havde regnet med var dog at magien udsprang af gudernes kræfter, og da den sidste blev drævt forsvandt magien fra værden i ét nu. Troldmændene faldt fra himlen, drager, griffe og alle andre mennesker forsvandt i et brag der rungede jorden rundt, og de mægtige flyvende byer styrtede ned overalt i verden.

combat.jpg

Efter denne krig sluttede måtte de dødelige leve med en verden uden magi, og menneskeheden specielt havde aldrig indset hvor vigtig magien var i deres dagligdag. Den blev brugt til transport, healing, håndarbejde og selv ting så banale som madlavning havde inkorporeret magien i nogen grad.
Menneskene måtte vænne sig til en helt ny levestil, og mange bukkede under, og samfundet brød sammen overalt i verden.

Ullera var et land der trivedes i denne nye tidsalder. Alkemister havde altid været velsete og videnskaben havde været langt foran, og mens resten af verden brød sammen udviklede de den, nu vigtigeste teknologi i verden, dampmotoren.

De har inkorporeret dette i både militæret og det civile Ullera, og kan nu udfylde tomrummet magien efterladte for 100 år siden.

Hele verden forsøger at følge efter Ullera, der på nuværende tidspunkt leder verden, og den eneste måde de kan gøre dette er ved at mestre damp bedre end Ullera.

Velkommen til Pure Steam

Steampunk-Wallpaper.jpg

Home Page

Pure Steam AimedZERO AimedZERO