Summit City

Summit City

Summit City(pop 65.650) er navngivet efter dens højtliggende position der gør den ekstremt let tilgængelig for Zepeliner, og dette har resulteret i et økonomisk og politiks boom. Summit city er nu den vigtigste by i Ullera, og dette skyldes primært dens position, samt etableringen af mange store kulminer i umidelbar nærhed af Summit City og dens position i midten af nationen. Alle disse faktorer har ført til at kongressen har besluttet sig for at gøre Summit City til hovedstaden i Ullera, og dette førte til en massiv immigration til byen. Kunstenere, arkitekter og ingeniører er blevet tilkaldt fra hele fra alle steder i den kendte verden for at lave fantastiske bygningsværker, brolægge nye veje og bygge imponerende maskiner.
I år (102 a.c.) blev konstruktionen af det politiske hovedkontor, presidentens herregård og Kongressen færdigjort, Den første kongres session vil starte den første mandag i august i dette år.

Andre imponerende arkitekturiske præstationer i byen inkluderer 4 bygninger med over 10 etager, hver af dem har specielt byggede øvre etager, designet til at tage imod Zepeliner og Copters. Disse fire pladser er ekstremt sparsomme, og staten har ingen planer om at bygge flere på nuværende tidspunkt, så hver af disse dokker er kun brugt af de rigeste af de rige i byen. Dog findes der billigere landingszoner uden for byens grænser.
Dog er beboerne i Millionær Byen, placeret omtrænt 15 km Nord for Summit City, ikke afhængige af sådanne statslige tilbud. Som navnet antydder er denne by kun tilgængelig for de rigeste af de rige, og byen er da også placeret perfekt, i en position hvor indbyggerne kan nyde det bedste af både privatliv, luksusvarer, sikkerhed, samt frugten af resten af byens arbjedskraft. Flere steder i byen og omegnen er dette begyndt at skabe røre.

Capital.jpg

Summit City

Pure Steam AimedZERO AimedZERO